Haber

Başkan Burç, BASK’a olan güvenini tazeledi

BURSA (İGFA) –BASK Olağan Genel Heyet Toplantısı, üyelerin geniş katılımıyla Recital Tek Gayrimenkul Hizmet Binası’nda gerçekleştirildi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Olağan Genel Heyet Başkanlığı’na Cemhan Yavuzerler, Katip Üyeliklere ise Caner Nuri Sönmez ve Murat Vatansever seçildi.

Genel kurulda 2023 yılı faaliyet raporu ve 2023 yılı muhasebe ve denetim raporları ile diğer gündem maddeleri okundu, müzakere edildi ve oylamaya sunuldu. Tüm konuların oybirliğiyle kabul edildiği genel kurulda, Yönetim ve Kontrol Kurulu üyelerinin seçimine başlandı.

Tek listeyle yapılan seçimde mevcut lider Dr. Ömer Burç, güven oyu aldıktan sonra yeniden BASK başkanlığına seçildi.

ÖMER BURÇ GÜVENOYUNU ALDI

BASK Lideri Dr., seçimin ardından bir teşekkür konuşması yaptı. Ömer Burç, “Sizlerin desteği ve desteğiyle bir dönem daha BASK başkanlığına seçildik. Bana ve yönetimime güvendiğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Geçtiğimiz dönemde önemli faaliyetleri başarıyla hayata geçirdik. Her üyemizin buna maddi ve manevi büyük katkıları var. Bildiğiniz gibi bu yıl kulübümüzün 30. yılı. Kulübümüze yakışır bir yıldönümü etkinliği planlıyoruz. Her bir görüşünüz bizim için değerlidir. Adımıza ve tarihimize yakışır bir faaliyet gerçekleştireceğimize olan inancım tamdır. Bu dönemde yine başarılı çalışmalara, yarışlara, etkinliklere, sosyal sorumluluk projelerine imza atacağız. “BASK’ın adını yurt çapında çok daha fazla duyuracağız” dedi.

BASK’ın yeni Yönetim Kurulu’nda şu isimler yer aldı:

Yönetim Kurulu

Ömer Burç

Gökhan Hacıbeyoğlu

Cemhan Yavuzerler

Ertan Uçar

Caner Nuri Sönmez

murat vatansever

Enis Göldeli

Özer Yavuz

Tolga Aktoprak

Uğur Kabal

Ramazan Gültaş

Eralp Fatih Çakın

Mehmet Berat Atagün

Burak Emre Bayraktar

Can Özkurt

Emre Kayıkçı

Banu Camuzcu

Denetleme Kurulu

Hüseyin Barış

Ali Can Gürsoy

Figen Göldeli

Hakan Sezgin

Alper Sarper

Fuat Sarper

habercekmekoy.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu